Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte min lilla ängel

Gråt inte
min lilla ängel
Flyg till himlen
där hör du hemma
En sista Dans
En sista kyss
Din värld
är inte min
Minnen bleks
inte bort
Nej,inte för oss
Vill känna dig
en sista gång
som tusen stick




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-07-29 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta