Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad.

 

 

Du har ett sätt att se ut över som

om du såg det mest vackra skapat

Jag kan känna det inom mig nära dags

början då du sätter dig upp och frågar:

Mamma, är vi vakna nu?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 1245 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-29 13:48



Bookmark and Share


  Jimmy B Bergquist
Kalaskul slutkommentar! //Peace
2015-12-12

  Sommarnattsljus
Hahaha! Härligt!
2012-08-27

  Mow Dean VIP
Hundra procent charm.

Tack!
2011-10-02

  Lena Själsöga Keijser
underbart vackert skriver du
2011-07-30

  ULJO
Underbara rader
2011-07-30

  jörgen g
Vackert skrivet!
2011-07-29

    ej medlem längre
mamamia!! vilken myyystext!
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP