en.wikipedia.org/wiki/Clerihew för detaljer.
Sök fler texter taggade med "Clerihew

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clerihew - rimmad biografisk, komisk vimsig fyrrading
Se en.wikipedia.org/wiki/Clerihew för detaljer.
Sök fler texter taggade med "Clerihew




Jean-Paul Sartre (Clerihew)

 

 

Jean-Paul Sartre
intensivt älskande skrivande existentialist

skrev om livets egentligheter, så trist...
men även om kärlekens naturligheter, åtminstone ett par tre...




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-29 17:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Ett bra motiv för just en sådan dikt, den är bra, den med.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström