Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret öppnar sina ögon

När mörkret
öppnar sina ögon
blir det stjärnfullt
När de sista
daggdropparna
har lagt sig till vila
ska jag kyssa bort
all din ängslan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 124 gånger
Publicerad 2011-07-29 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta