Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karnevalernas och festivalernas tid

Musik i alla hörn, blandad mat.
Jubel, då artister ställer sig på scen.
Allt är möjligt då stämningen höjs.

Tivolit roar våra barn mot stora kostnader,
liksom de spel som satts upp så långt ögat kan nå.
Vuxna anstränger sig för att vinna stora
vinster medan tivolit snor deras pengar.

Oavsett vilket väder det är samlas människor
och bildar ett lämmeltåg så man inte ser var man går.
Stressen växer då oredan och ropen skallar.

Trots denna oreda växer förväntan långt innan
spektaklet sätter igång.
Planer på vad man vill se sätts i verket, samt
sparande så man kan spendera mycket pengar.





Fri vers av Filosofen2
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2