Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är oasen

Du är oasen för mig
när allt annat är
torkat och hårt.

Hos dig kan jag vila,
hos dig är jag trygg.

Du ger mig kärlek,
ömhet, mjuka ord.

Hos dig får jag kraft.

Du ger mig mod.




Fri vers av Amorina
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 22:39



Bookmark and Share


  jörgen g
Underbart!
2011-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är Jesus för mig.
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina