Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släng ut din livboj var en räddare i nöden

Livet handlar och består av KÄNSLOR
olika nyanser olika färg olika styrkor
att visa dem är viktigt för att nå andra
för att bygga broar till sin medmänniskor
i handling agera göra är en nödvändighet
för att skapa band som är livsavgörande
när någon är sorgsen känner sig ensam
övergivenhetskänsla greppar om och
ångestens krampaktiga snöre dras åt
då är en lyssnande röst som en livboj!
när någon bryr sig kanske håller handen
ge kramar säger upplyftande ord
det behövs i massor på jord!
många känner sorg modlöshet tappat
tron på livet på människor som sårat
dragit ner dem i förtvivlans grop
ensamheten är enorm och isolerar
rädsla oro nedstämdhet är vanligt
förtvivlan tar över och kan leda till
att man inte orkar med att leva längre
att visa KÄNSLOR som är varma
som är kärleksfulla är livsnödvändigt
som att öppna ett fönster mot solen
och känna frisk syrerik luft strömma in
människor behöver varandra till hjälp
det fantastiska är när man GÖR
när ord blir till handling
då fylls hjärtat av glädje
som inte går att förklara
som bara måste upplevas
sprid dina varma KÄNSLOR
du behövs mer än någonsin
släng ut din livboj
var en räddare i nöden
den är så stor idag
jag vill vara det!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-01 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP