Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbundet mellan älskande

Ni som funnit den ni håller kär
viska i era hjärtan hur viktig den är.
Lita på varandra och ge löften
om trohet och ärlighet.

Tid ger tro på kärlek som varar
och ork ger hopp om lång
stark kärlek.

Visa uppmärksamhet
och tacksamhet mot den ni
håller kär.




Fri vers av Filosofen2
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-30 11:50



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackra ord. AA
2011-08-01

  Ari Viklund
Fina ord om kärlek
2011-07-30

  jörgen g
Så bra skrivet!
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2