Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - Hängbröst

En kille som bor uti Spånga
Flickor det hade han många
Men han letar på
Han önskde få
en utan med bröst som är långa




Övriga genrer av Therés
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-01-04 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!