Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten blir på något sätt klarare där i mörkret

Skönheten blir på något sätt klarare
där i mörkret i hans rum
Och ärren som smeker över kinderna
berättar en personlig historia
om överlevnad och kamp
Hans ögon kan aldrig berätta
något annat än Sanningen
Brister och sprickor tittar fram
men det är själva kärnan av mänskligheten
Att kunna se bortom det uppenbara
är hans främsta vapen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 15:32



Bookmark and Share


    Ienlian
Så fin
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta