Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Tack Christer* P.S.Egen bild


Där himlen kysser havet




När himlen kysser havet
just där regnbågen går ner
precis där alla rosor röda står
där tar du mina händer
för mig tätt intill din hud
får mig att glömma sorgen från igår

vi flätar våra fingrar
när jag andas in din doft
ditt ögonglitter möter mina blå
jag känner hur du tvekar
inför kyssen du vill ge
men vet att du så gärna vill förstå

den kärlek som togs från mig
lever ännu i mitt bröst
men du har visat vägen till nåt nytt
med tålamod och kärlek
får du mig att våga tro
på mer än tider som precis har flytt

din röst uttalar ord om
de känslor som du har
om sagor som är verkliga som vår
de finns där himlen kysser havet
där det nya ska ta vid
och måla färger i den framtid som är vår











Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 457 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-07-30 15:38



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
"där himlen kysser havet" fantastiskt ordval! Bra dikt helt igenom.
2011-08-07

  Järnkatten
Betagande...och mycket vacker..
2011-07-31

  M.B
Vackra ord !
2011-07-30

  Minkki VIP
lycka smittar - det gör gott ända in i benmärgen att läsa din underbara text!
2011-07-30

  ULJO
Du skriver så bedårande vackert
2011-07-30

  ULJO
Du skriver så bedårande vackert
2011-07-30

  © anakreon VIP
Kärlek är den viktigaste
färgen på livets palett!
Calle
applåderar
2011-07-30

  Maria T
Grattis
Din dikt rör vid svåra minnen
som jag bär
2011-07-30

  Yrre VIP
Å kärleken den underbara och början samt minnerna, ett helt liv!
2011-07-30

    ej medlem längre
Ljufligt!!!

Bokmärks
2011-07-30

  Linda CH VIP
Ljuvligt vackert!
2011-07-30

    ej medlem längre
fint!
2011-07-30

  Peter Jr Eriksson
Finns igen bättre än du ! Du är MAGISK !
2011-07-30

    Ken Cassel
Instämmer med Petter!
Bedårande fint
:)

Kramar!

Ps. undrar hur lång tid det kommer att få svar på den här kommentaren
Hi Hi
Min älskade vän!
Nu retas jag bara lite med dig!

Ha det så gott!

Ken
2011-07-30

    ej medlem längre
Seriöst vackert..!!!
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen