Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita inte på mig

Lita inte på mig



För jag kommer lämna dig ensam
När du tränger dig på
Kommer mig närmre

Du skrämmer mig med din ömhet
Något jag aldrig riktigt har förstått mig på

Och fast jag vill ge dig en kram så är det något i min kropp
som sätter stopp

Och jag kommer att analysera dig
Plocka isär allt du säger
Allt du gör
Medans jag förblir ett frågetecken för dig

Visst kommer jag lyssna
Visst kommer jag förstå

Men jag kommer aldrig hitta orden
som duger till ett gensvar som du förtjänar

Hur sakta det än går kommer jag alltid tycka det går för snabbt

Så lita inte på mig, för jag kommer aldrig vara det stödet du förtjänar.



Jag vill men kan inte!




Fri vers av SvartPoesi
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-30 16:12



Bookmark and Share


  mickech
förhållande på distans??
2012-05-15

  Jean-Michel Orblin
att inte släppa någon in på livet gör att man inte lär känna någon
undrar varför
Hur det kommer sig?
2012-03-31

  RosaFlugSvamp
Känner igen mig i denna, tack så mycket för den.
2011-11-06

  ULJO
Du fångar verkligen in det viktigaste i en text och förmedlar känslan på rätt sätt, underbart.
2011-08-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl beskrivet om rädslan om närhet o öppenhet
2011-08-08

  A-F
mycket bra skrivet..!
2011-08-03

  Peter Jr Eriksson
underbar !
2011-07-30

   
Fint!
2011-07-30

  Hon, Hanna
Känner verkligen igen mig! Jättefin dikt :)
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi