Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli sedd...

Om du bara ville titta skulle du se månljus i min blick
och känna värmen från min varma själ.
Du skulle höra ett stjärnfall från min mun
och lukta morgondagg i mitt hår.
Om du bara ville smaka skulle du smaka förtrollade
drömmar.
Men du vill inte se,känna ,höra,lukta eller smaka!
Du går bara förbi
utan att märka ens för en sekund
att din FRAMTID
stod just där bredvid dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-30 18:24



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så smärtsamt .. vemodigt .. men också vackert skriftat ...
2011-08-26

  Nattsuddan
Så vackert och smärtsamt. Känner igen mig så.
2011-08-26

  Mona Drugge
Sorgsen smärta, men mycket vackert skrivet om obesvarad kärlek.

Gillar denna mycket!
2011-08-01

    ej medlem längre
Vemod och känslor..vackert !
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP