Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlyser vanliga vettiga vandaler




Vett & etikett - limerick

 

Ett käckt huligangäng från Wacken
på match iklädd höghatt och frack. En
dust som går dåligt
skall utväntas tåligt
Man tackar och vänder på klacken




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-30 22:13



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
den här är ju super, alltså - ja, särskilt klacken, och nödrimmet, eller ska jag säga: det oerhört fantasifulla rimmet i rad 2.
2011-07-31

  aol
bra limerickat
2011-07-30

  lodjuret/seglare VIP
snyggt avslut med dubbelmening
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP