en.wikipedia.org/wiki/Clerihew för detaljer.
Sök fler texter taggade med "Clerihew"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clerihew - rimmad biografisk, komisk vimsig fyrrading
Se en.wikipedia.org/wiki/Clerihew för detaljer.
Sök fler texter taggade med "Clerihew"




Ernst Ingmar Bergman (Clerihew)

 

 

Ernst Ingmar Bergman
Ur tystnaden framträdde hans persona

Med viskningar och rop ska hans verk aldrig gråna
Han förstod kvinnor både härsan och tvärsan




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 08:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
*kluckar* du kan, du!
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström