Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tidens ansikte fascinerar mig
Hur den aldrig stannar
Bara far vidare
som ett otåligt barn
alltid på jakt efter det nya
Idag blir igår
framtiden blir dåtiden
Ett människoliv
är endast en droppe
i det stora havet
Ändå fylls det livet
till bredden
av upplevelser
Vackra minnen
Hemska minnen
I en människas ögon
kan du läsa
hennes historia




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-31 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta