Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är egentligen skriven för att läsas högt. Försök känna takten.


Dansa fortare

Det finns inte tid
ljuset rinner ifrån oss
till ljudet av skärvor
och dunkande bas
Vi drömmer vi hoppas
och känslorna slingrar
neonet i pulsen
och bärnsten i glas
Tiden försvinner
den blandas med ruset
vi hoppas men vet att det aldrig blir dag
Skratten dom skränar
en oro som ekar
vi glömmer vi glömmer men bara ett tag




Fri vers av Delora
Läst 270 gånger
Publicerad 2011-07-31 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora