Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina tankar

I mina tankar
förstår jag
att jag lämnade
något bakom mig
Tomma ord
som är fördömda

In nomine Patris et
Filii et Spiritus Sancti




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta