Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens ljus-Lux mundi

"Jag är världens ljus"-ego sum lux mundi

En MESSIAS för Folket?

En möjlig Dröm i en tid av Nykterhet?

Han sa det uppenbara som förut lindats in i Svek

Han sa det som Alla såg,men som lögnernas gift hade gjort blinda




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 91 gånger
Publicerad 2011-07-31 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta