Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelet är slut

Alla hade Vi våra givna roller
I det skådespel som vi kallar "Vårt Liv"
Drama och komik...
En Dåres skratt i bitterljuv förening med tårar


Acta est fabula, plaudite~Skådespelet är slut, applådera!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 109 gånger
Publicerad 2011-07-31 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta