Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket då allt var nytt

 

 

Jag sov
oroligt

Jag vaknade
allt var nytt

 

Jag klev upp
allt var som vanligt

Jag drack kaffe
allt kom tillbaka

 


allt tillbaka




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 15:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hmm.. alltså
också
allt som var nytt
kom tillbaka?
klurigt, mångbottnat skriver du, dina texter har fördröjd effekt och minkhjärnor långa ledningar
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström