Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte den sista

 

Den sista dagen i juli
detta år

Het och fuktig
gör mig lat
och mindre duktig

Imorgon...
den första augusti

men
inte den sista
hoppas jag




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-31 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström