Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget


Att bara släppa taget
Om allt som binder min själ
Att bara lyfta foten
Frigöra hjärtats bojor
Hur ont det än gör

Att bara släppa taget
Om vreden som jag bär
Att välja själens fattigdom
Kasta mina krav
Oavsett beräknad förlust

Att bara släppa taget
Om det jag räknar in
Att tvingas stanna upp
Möta dina svar
Även om allt går förlorat

Att bara släppa taget
Om smärtan där djupt inom
Att lämna alla förväntningar
Öppna alla fönster
Trots din insyn

Att bara släppa taget
Om rättvisans lystna hunger
Att bara vända om
Hoppas på renhet
Fast allt står emot

Att bara släppa taget
Om önskan att få äga
Att låta kärleken vandra
Tro på gryningsljus
Oberoende lögnens mörker




Fri vers av jörgen g
Läst 770 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-07-31 20:42



Bookmark and Share


  väderflickan
Så målande och så bra!
Det känslan jag får när jag läser är svår att förklara
Bara så bra skrivet helt enkelt!
2011-09-16

  Teresia Ridell
Släppa taget..en otroligt svår konst... Starkt o väl skrivit !
2011-08-13

  Eva Helene VIP
Goda ord som jag vill bära med mig.
2011-08-12

  Julianna Strandberg VIP
Verkligen det kan vara svårt att släppa taget men nödvändigt för att kliva över och vandra vidare.
Tycker mycket om dikten.
2011-08-10

    ej medlem längre
Det är svårt, men viktigt!

"Att bara släppa taget

Frigöra hjärtats bojor
Hur ont det än gör


Att bara släppa taget

Att låta kärleken vandra
Tro på gryningsljus"
2011-08-07

  Ninananonia VIP
Bra skrivet...
Livet kan vara hårt ibland...
men hoppet
kan vara bra att ha...
skön känsla att släppa taget...
2011-08-07

  Maiah VIP
Det är så sant och så svårt. Ibland känns det som en förlust att släppa taget men när man väl gör det ser man annat... Fint diktat...
2011-08-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Fina ord och det är viktigt att släppa taget, inte bara gå och älta det som var eller inte är så bra. Att stanna upp och vara i nuet! Leva!
2011-08-05

  La Magnólia VIP
Oerhört fina tankar .. skrivna på ett sätt som rör mitt hjärta!
2011-08-04

  Järnkatten
Mycket bra text, applåder!!!
2011-08-03

  Bibbi VIP
Grattis till en välförtjänt placering!
2011-08-01

  Maria T
Fint
Stanna upp,
släppa taget,
lyssna
2011-08-01

  anits VIP
Mycket fint skrivet om något
som kan vara så svårt
2011-08-01

    Birgersdotter VIP
Du är otrolig att formulera dig på ett starkt och närvarande sätt.
2011-07-31

  wildah
Det är inte det lättaste det du beskriver! Så fint nedtecknat!
2011-07-31

  Bibbi VIP
Exakt.

Livsviktigt att slappna av och låta all spänning och fruktan fara!
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

jörgen g
jörgen g