Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arton barn cyklar (Alfabetstext)

 

Arton barn cyklar
Dessa enda från gröna hagen i Jönköping
Kastar litervis med nypon ombord på quinoa rågbrödets smör
Typisk underhållning verkställer xylofonens zebramönstrade yta
Åminnelsen älskar ödsligheten




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 22:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
läckert bröd med högerhänt kniv...ny genre - lite AgnesP över orden;)
2011-07-31

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Lite kantig.
Men QL! :)
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström