Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan vara vem du vill

Meningslösa dagar har nu passerat.
Trots min brist på envishet vill jag utplåna det meningslösa.
Det meningslösa försvinner när jag bestämt mig för det.
När tankarna bildas - när hormonerna agerar som budbärare,
då cellerna tar emot signalerna, och hjärnan ändrar riktning.




Övriga genrer av Shaida
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-01 00:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra - o rätt - tänkt
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida