Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å, Ä och Ö finns tacksamt nog inte i det engelska alfabetet :-)




A Baby Child (Alfabetstext)

 

A baby child
dancing endlessly
for
graceful hope

Indefinitely jolly
keeping lustfulness
momentarily neutral

Obeying purity quantitatively
responding silently to universal
visions worldly xenophobically
zenlike




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-01 11:59



Bookmark and Share


  thyra
Mycket fint!
2011-08-02

  Minkki VIP
Wow! eller Vaude! som vi säger på finska ...
2011-08-01

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Stiligt!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström