Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora lilla vackra barn!




Vilda vackra barn

full av kärlek, tillit och gudsljus

Du satte dej i min famn

påminde mej om

tillgivenhetens rika gåva

Min själs hjärta mjuknade

och öppnade sej

Jag började sjunga

om friheten och lyckan.








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 14:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det är
ett vackert barn

dina ord är glädjerika
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP