Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i universums mysterium

Drömmarna får oss att växa
drömmarna får oss att leva
drömmarna får oss att våga

Sväva ut i universum.
Högt satta mål tar oss mot nästa station.
Aldrig vi glömmer då vi uppfyllt en önskan.

Älska livets goda
sträva efter nya smultronställen.
Våga.

Det viktigaste är inte att uppnå alla drömmar
det viktigaste är inte att vara bäst
Det viktigaste är att vara sig själv och låta
hjärtat vinna.




Fri vers av Filosofen2
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 16:02



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det viktigaste är inte att uppnå alla drömmar
Det viktigaste är att drömma!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2