Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramadan

 


R   Redan vid solnedgången väntar
A   aftonmålet
M   Medan traditionen upprätthålls
A   andas kulturen in och ut
D   Djupaste vördnad inför
A   alltets innersta väsen
N   Nya dagen vaknar sedan, renad från den förra




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 613 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-01 16:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
insatt i allt mellan himmel och jord....
2011-08-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jepp. Det är dags.
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström