Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törsten växer då spriten tar över

Ett glas whisky ena dagen, ett glas vin nästa.
Livet passerar som sanden i timglaset.
Förudmjukelsen äter upp allt gott inombords.

Hålet växer då hjärtat brister.
Själens spegel immar igen då linsen blir suddig.
"Jag har inget liv."
Rösten hörs grumlig, orden stockar sig.
Längtan bort river tag i själen då rastlösheten
styr över förnuftet.

Sista glaset sveps ner trots whiskyn river, men vad gör det?
Ingen saknar en ensam, övergiven själ.
Orden ekar i huvudet tills det blir en sanning.




Fri vers av Filosofen2
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-01 18:36



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Jag ville säga någonting, men jag vet inte vad... Poesi är en chans, en drog. Dina rader vällar från en svår verklighet, din nöd gör ont i själ
2011-08-02

    ej medlem längre
Starkt!!!!

Mycket bra formulerat...
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2