Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvuxen

Jag gjorde det för
kärlekens skull
utan egentligen veta
vad kärlek var

Jag trodde jag var kärleksvuxen
utan att egentligen veta
vad vuxen var.

Du gav mig dig och
jag gav dig min kärlek som din
och i mig växte ett liv
och allt detta gjorde jag,
och jag,
jag offrade glatt mitt innersta,
i tron att
kärleken kan allt och övervinner allt.

Jag har vaknat ur min kärlekssömn,
min kärleksdröm
Men jag vet att jag gjorde allt
för kärlekens skull




Fri vers av chocoa2
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-02 00:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
du verkar ha agerat o känt i god anda, väl där.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

chocoa2