Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Liv

Jag vill vakna av dina andetag och din värme
Jag andas in värmen från din mjuka kropp
lägger min hand på ditt bröst för att känna på dina hjärtslag
innan jag sliter ut det




Fri vers av hilja
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-02 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja