Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert som svalors glädjeyra runt jublande klocktorn i en befriad stad

Kärleken måste våga släppa landmärkena och ha tillit

JA ~ låt kärleken sträcka sig ända till helvetet

bli kvar där och ta över

 

Speciellt vi män skulle behöva få

~ och tillåta oss att ~ ligga mer f a m n

bli smekta frodade nynnade

Dricka kärleks vett

landa vakna växa

världen skulle bli annorlunda

 

Tänk om alla bara kunde komma ur sej själva

vackert som svalors glädjeyra

runt jublande klocktorn i en befriad stad

 

Jag klev av

kom ur

själen blomstrar

alla färger sjunger 

i mina ögon!

Den här gången ska jag 

aldrig lämna ifrån mej min frihet.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-02 12:35



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord är svalor

... kanske komma ur är att komma in
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP