Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är

 

 

hon skriver bortom oron

förstår dess väsen
men inte dess historia

under henne ett stenlagt golv
under golvet en vulkan

röken, elden, hettan
det seismografiska äventyret

den tillitstestande kvinnan
sover inte, pratar inte, känner inte -

liknar alltmer essensen av varat

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-02 13:22



Bookmark and Share


  anits VIP
underbart vackra rader
2011-08-02

  Ingela Svenson VIP
Ja, så ofta det gömmer sig vulkaner under golvet, det är hett att gå på, fint fångat!
2011-08-02

  Michaela Dutius
Bättre än bäst.
Du överraskar!
2011-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är bäst att ha sin identitet i vad man är, inte i vad man gör.
2011-08-02

    lärjunge
att vara inom Varat, vara Varat kanske
är väl mötesplatsen för en själv

Kanske:-
2011-08-02

  Börje Larsson
Mästerligt.....
2011-08-02

  stenen/ Yv Ericsson
Som om bara tankarna finns kvar, utan männskligt kött. grymt är varat.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP