Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla sagor måste ju sluta lyckligt....(?)


Olas jobb

Titta, kommer jobb

Orlando söka jobbet

Kommer Ola

Ola söka jobbet

Ola får jobbet

Olas barn får leksak
Orlandos barn får ingen leksak

Kommer a-kassan
Orlando får a-kassan

a-kassan tar slut
Ola får lön massa massa lön

Olas barn får äta massor
Orlandos barn får äta lite lite

(Kommer statsministern
Orlando också få massa massa lön)




Fri vers av Lyricanna
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-02 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna