Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är borta

 

 

 

regn mot hav

hav och regn mot himmelen
stranden

leken, havet, regnet
allt är borta

the sea goes by too soon

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-02 15:34



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
vilken välklingande mening, "the sea goes by "!
2011-08-02

  anits VIP
Tycker om
2011-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Ögonblick kan skildras men aldrig fångas.
2011-08-02

  Maiah VIP
Vacker poesi som passar fint ihop med illustrationen
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP