Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonting är förändrat

 

 

meningslösheter

det ultimata -
det som i sig är ingenting alls

någonting är förändrat; irreversibelt -

som det sådda som icke vänder
mot den jord som först tog emot det

som jag aldrig ser mig om

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 18:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra målande rader, gillar
2011-08-02

    ej medlem längre
allt är förändrat och ingenting är oförändrat... snyggt som attan!
2011-08-02

  cilax VIP
vackert bildspråk
2011-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Det förefaller definitivt. Oåterkalleligt.
Snygg bild. Lite sovjetbetonad.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP