Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde bort mitt hjärta

Det är så lätt att gå ner sig
Som om det ligger i latent
Förändras syn på hela livet
Man ser allting som man gömt

Ena dan är loppet vunnet
Nästa finns det ingen vinst
Fast det är inget som förändrats
Men jag ser sånt som inte finns


Som om mina ögon blivit svarta
Under natten till idag
Som om jag drömde bort mitt hjärta
För nu finns där bara hat

Men snälla hjälp mig
Det är kärlek jag vill se
Kan du måla mina ögon
för jag orkar inte mer


Det finns så mycket att va arg på
Och just nu ser jag bara det
Men jag vill åter kunna tro på
Eran kärlek, inte svek

Det är ett mörkt liv
Om vi väljer att se det så
Men oxå kärlek
Och du får välja din väg att gå




Fri vers av robin_rl
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-02 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl