Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksrabbel


nyfunnen förälskelse

Vill bara vara med honnom,

vill känna hans värme,
höra hans andetag, hans röst,
se hans ögon,
holla hans hand,
bara känna hans fingertoppar mot mina

ja, denna sentimentala skit är inte direkt skit längre...




Fri vers av Nannus
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus