Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekelöf har talat

 

 

Ekelöf har talat

han talade om för mig vem jag är
jag är en spindel i hans nät; middagsfångsten

men Gunnar, sade jag -
det är ju inte du - vad gör du här?

för jag väntar på en annan
en som ligger närmare i tid

som inte är ande, bara

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-03 00:25



Bookmark and Share


  Nanna X
suverän! jag skattade en lång stund!
2011-08-03

  walborg
Härlig litterär text!
2011-08-03

    ej medlem längre
han är en jäkel på att fånga in en!
2011-08-03

  Larz Gustafsson VIP
En annan gigant skrev att ångest är vår arvedel.
2011-08-03

  L Patrik W Johansson VIP
Ferlin och Ekelöf var helt olika men på ytan i kropp och själ ganska lika, bägge lika självklara som Dan Andersson i hyllan
i nutidens sorl som de även beskrev på sin tid

texten en dröm om en känd persons persona

spindeln läraren, fångsten lärlingen
om man skulle slå i drömlexikon

önskar fler skrev i drömbilder, David Lynch är en mästare på det inom film

Be well,
LPWJ
2011-08-03

  Ingela Svenson VIP
Kul text som antyder att Gunnar skulle vara kannibal, hej och hå!
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP