Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku




poetens flöde

 

 

Luleälven är
flödet hos poeten som
förvaltar vatten.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-03 12:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
beskrivande haiku, med fin bild till
2015-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Eller Dalälven.
2011-08-03

    ej medlem längre
Ja!!! å vicken bild asså!! *villha*
2011-08-03

  Mats Henricson
Oj, nostalgi ! Växte upp vid luleälven, Bodforsen, Vitsand . Barndomsminnena staplas på varandra: Det mysiga gamla fiket (Hedenfiket,tror jag) vid Bodforsen med det eviga bruset från älven i bakgrunden, den första harren jag tog på spinn...... , det kristallklara, iskalla vattnet vid badet i Vitsand.......
2011-08-03

  Katarina O´Nils Franke
Smakfull!
2011-08-03

  Anders Perols
Riktigt snyggt komponerad haiku. Din källa är tillsynes outsinlig.
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP