Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något ärligt


Jag Vill

Krossa,
lemlästa,
söndertrasa,
förgöra och förstöra.

Klösa,
riva,
bita,
sparka och slå.

Skära sönder,
sprätta upp.
Plocka isär
och limma ihop.

Jag vill bygga upp mig själv från grunden,
skapa något nytt och vackert,
som jag kan låtsas vara nöjd med.




Fri vers av Arro
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-03 14:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nytt kan alltid kännas roligt, men vacker är du allaredan. Stark o bra dikt, likt så.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro