Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är från mina ursinnens fulla bruk, och jag fryser så




Min själs hjärta är satt på undantag

Jag drogad och bedövad på antipsykotisk

och antidepressiv medicin

Jag ser inga färger och hör inga sånger

Kuken är slak och kommer så att förbli

Jag måste ta ett snack med min läkare

för så här går jag inte med på att må

Det känns kallt och tomt inombords

och jag säjer: Det här är inte jag!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 18:36



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Låter grått och tungt....Livet är en bergodalbana...Snart vänder det igen.
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP