Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och solen och dess nedgång

 

 

 

vit katt, schack matt

hänger i gardinen
klor mellan vävnader

ett hus med inga dörrar
ett hus med inga fönster

en sluten kub
av översiggivenhet

och korset och dess son
och solen och dess nedgång

 

 

 



 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-03 20:52



Bookmark and Share


  aol
svrt och vitt mörkt och ljust, bra skriftat
2011-11-25

  Nanna X
shit så dikitomiskt arrangerad liksom, häftigt
2011-08-03

  ulf olsson
mörker och hopp. som jag ser det. rysande. bokmärket.
2011-08-03

  L Patrik W Johansson VIP
Dali symbolism

i många böcker byttes solen ut mot sonen när det blev infört, liksom kyrkor byggdes på asatemplens platser

dikter är väl att skriva historia och framtid mer kortfattat än tunga faktaböcker

Be well,
LPWJ
2011-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Han som sagt att även om en mor kan överge sitt barn så ska Han aldrig överge Sina.
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP