Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En alkoholist med humor


Systemet, systembolaget
En spritdoftande kärlek med rus i knutarna
Till ett bra pris som jag sedan kissar ut på hustaken
På balkongen kör jag naken-kissning med frugan
Ett intresse vi delar efter några fulingar




Fri vers av Suspended Animation
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-04 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suspended Animation
Suspended Animation