Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och tvärs över ett bord med pommes



harrys;

och du nynnade melodier jag aldrig hört förut
kittlade mina fingrar med dina läppar och jag fnittrade
som en flicka en skolflicka jag var som en av dom
när du tog mig i handen och viskade att vi var dom sötaste i hela staden

i stugan om natten som aldrig slocknade med skräck och lakritspussar
och hur du rökte något brunt som var smulat över ett papper och hur jag låg på din arm
bredvid
sötrök och lockar
du var allt jag var inget annat än tusen ringar i en ådrig stamm
så var vi
ända tills jag for
fyrtio mil från kärleken och hem igen





Fri vers av Smultris
Läst 877 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-19 19:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
närhet och avstånd
2015-07-16

  Ronny Berk
närhet och avstånd
2015-07-16

  The one in Black
Väldigt starkt! Älskar dina texter!
2013-07-22

  Anguis
Ordrikt och kreativt. Finns inget mer att säga från mitt håll.
2011-08-29

  Yrre VIP
Stark text, berör. Bra ordval, fortsättning?
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris