Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelsens underbara känsla

Jag plockar en liten blomma
känner aromen då jag drar
in doften i näsan.

Får känslan jag känner igen.
Spritter då jag nästan dansar
min lyckodans.

Förnimmelsen från barndomsminnet
den sommaren jag log.
Rapsen växte på stora fält där vi barn
gick.
Stråna följde våra barnhänder innan de
följsamt vajade tillbaka.
Den sommaren då jag fick ett havsblått
pärlhalsband med ett snurrknäppe där bak
och en diktbok där mina poetiska texter
kunde skrivas in glömmer jag aldrig.





Fri vers av Filosofen2
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-04 11:31



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Lukter, ljud och andra känslor kan fungera som nycklar, som oväntat öppnar stängda lådor i hjärtats minnesbank.
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2