Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången som bidrar till tårar

Cris Medina sjunger en sång som får mig att gråta av medkänsla. Han mötte en tjej han ville skapa ett liv med. En svår olycka fick hela deras liv att falla, men vad gör han?

Jo han skriver en sång om hans enorma kärlek och stöd han vill ge denna kvinna. Han är så stolt över alla hennes framsteg, som dock är små, men hans tro viker inte en tum... Han kommer aldrig ge upp för hon är hans enda stora kärlek.

Jag minns då jag hörde denna sången. Då var jag påväg mot vc för att ta min B-12 spruta. Innan sången spelades berättade han på Rix fm om denna killen och det öde han sattes för. Tårarna rann under solglasögonen medan sången spelades.
Hjältar finns bland de vi inte alltid tror.

Sänder en tanke till alla som hamnat i en svår sits.

Om tro på ljus och värme finns, så läker hjärtat och då strömmar ljus in.




Fri vers av Filosofen2
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-04 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2