Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet efter tryggheten

Tre vilsna skepp söker hopp.
Tre vilsna hjärtan söker kärlek.
Tre vilsna själar söker tro.




Fri vers av Filosofen2
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-04 14:04



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Kan skeppen inte hitta i hamn
vill hamn komma till mötes för
tro hopp & kärlek sviker ingen
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2