Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber om ursäkt

Jag får be om ursäkt, jag känner mig lite håglös. Min mormor dog för några dagar sedan. Jag har inte så mycket att säga om det. Det är så det är, man blir gammal och svag. Sen kanske ens barnbarn står där någon dag och sörjer. Sommaren var lång och rasande, nästan galen, kvävande och kvalmig. Jag kan inte andas längre; kan inte falla längre ner. För lite sömn, för stora tankar. Augusti river mig sårig i sin famn.




Fri vers av August L S
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-04 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förmedlar stark sorg med ett rakt språk utan krusiduller. Det, plus titeln och den första meningen om att be om ursäkt, tycker jag ger dikten en ännu starkare känsla!
2011-08-09

  Elin R
jag undrar varför jaget i texten ursäktar sig. finns det en fortsättning som berättar.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

August L S
August L S